Integral Dinamic | Cine suntem?

Integral Dinamic este firma dumneavoastră de încredere pentru achiziționarea produselor și accesoriilor de protecție, mascare și agățare în procesul de sablare și vopsire industrială.

Firma noastră este reprezentanță în România a firmei Citaku GMBH Germania, producători de cârlige și piese de sârmă îndoite, precum și de benzi adezive rezistente la căldură. 

a

Despre noi

 Vă oferim o gamă diversă de accesorii speciale utilizate în tehnologia acoperirilor de suprafață.

Pentru noi contează satisfacerea cerințelor clienților, ca urmare a folosirii produselor firmei  Integral Dinamic, astfel că am ales să colaborăm cu producători recunoscuți pe plan european și nu numai, în ceea ce privește calitatea produselor, pentru a oferi soluții optime de protecție, mascare și agățare pentru procesele de sablare și vopsire industrială.

Valorile Integral Dinamic

  • Înțelegere

    Înțelegem cerințele și necesitățile clienților noștri. Integral Dinamic este într-o continuă dezvoltare pentru a oferi o gamă cât mai diversificată de produse de diferite modele, dimensiuni și caracteristici, pentru a putea fi utilizate pentru o gamă cât mai diversă de produse.

  • Promptitudine

    Știm că produsele pe care le distribuim trebuie să ajungă la clienții noștri într-un timp oportun! Procesul de pregătire al produselor Integral Dinamic începe din momentul preluării comenzilor, iar clienții noștri vor avea garanția că produsele vor fi livrate în cel mai scurt timp.

  • Încredere

    Un parteneriat de succes și de lungă durată are la bază încredere reciprocă! Integral Dinamic este firma care livrează produse de calitate garantată de producători, iar promisiunile noastre le respectăm cu strictețe.

a